Srijeda, 18 Septembra, 2024

Nail Bajrić osvojio prvo mjesto u skokovima s gradskog mosta u Bihaću

Bihać je ovog vikenda bio domaćin 25. tradicionalnih skokova s gradskog mosta, koji su se održali u sklopu 50. Internacionalne turističke Una regate. Ova prestižna manifestacija okupila je brojne ljubitelje adrenalinskih sportova, ali i građane koji su došli da podrže takmičare i uživaju u uzbudljivom događaju.
Nail Bajrić je briljirao na ovogodišnjem takmičenju i osvojio prvo mjesto. Njegov skok je impresionirao kako žiri tako i publiku, čime je zasluženo zauzeo vrh pobjedničkog postolja. Na drugom mjestu plasirao se Ajdin Karabegović, dok je treće mjesto pripalo Amaru Macanoviću.

Takmičenje je, kao i svake godine, organizovao Gradski sportski savez Bihać, a prisustvo velikog broja građana dodalo je posebnu atmosferu ovom sportskom događaju. Skokovi s gradskog mosta, koji su postali tradicija, pružili su spektakularan prikaz hrabrosti i spretnosti takmičara, ali i uzbuđenje za sve prisutne.

Svi takmičari su pokazali izuzetnu vještinu i hrabrost, a svi koji su pratili događaj mogli su uživati u nevjerojatnim skokovima i uzbudljivom okruženju. Organizatori su izrazili zahvalnost svim učesnicima i gledateljima na podršci, te su najavili da će se i sljedeće godine potruditi da manifestacija bude još uspješnija i atraktivnija.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE