Petak, 11 Oktobra, 2024

Policija Bosanskog Petrovca kroz jačanje projekta „Rad policije u zajednici“ pokušava postići viši nivo transparentnosti

Bosanski petrovac, 26. jula – Jučer je u Policijskoj stanici Bosanski Petrovac održan sastanak s predstavnicima mjesnih zajednica općine Bosanski Petrovac tokom kojeg su razmijenjeni stavovi, inicijative kao i problemi sa kojima se susreće lokalna zajednice ove općine.

Policija Bosanskog Petrovca kroz jačanje projekta „Rad policije u zajednici“ pokušava postići viši nivo transparentnosti, ali i prikupiti informacije o problemima lokalnog stanovništva koje u velikoj mjeri i živi van urbanog okruženja općine te je ponekad uskraćeno za svakodnevnu odnosno češću komunikaciju sa lokalnom policijom.

Potvrđena je spremnost za održavanje redovnih i periodičnih sastanaka u ovom kapacitetu s ciljem ažuriranja i fokusa na sigurnosne izazove.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE