Petak, 11 Oktobra, 2024

Tučnjava između dvije osobe na graničnom prijelazu Izačić kod Bihaća

Na graničnom prijelazu Izačić kod Bihaća u noći s ponedjeljak na utorak došlo do fizičkog incidenta u kojem su sudjelovale dvije osobe.

Prema riječima svjedoka, sukob je počeo kao verbalni, da bi se kasnije eskalirao nakon što su sudionici napustili svoja vozila. Mlađa osoba je navodno fizički napala starijeg muškarca, što je izazvalo interveniranje policije.

“Prije svega čuo sam galamu i vidio kako su se dvije osobe sukobile ispred svojih vozila. Mlađi muškarac je bio agresivniji i fizički nasrnuo na starijeg. Bilo je prilično uznemirujuće”, izjavio je jedan od svjedoka incidenta.

Bihaćka policija brzo je reagirala na poziv i stigla na mjesto događaja, što je rezultiralo smirivanjem situacije i privođenjem osoba koje su bile uključene u sukob. Nije bilo izvješća o ozbiljnijim povredama.

S obzirom na osjetljivost situacije na graničnom prijelazu, policija je odmah poduzela mjere kako bi osigurala sigurnost i spriječila daljnje incidente.

Građani i korisnici prijelaza upozoreni su na važnost mirnog rješavanja sporova te poštivanja zakonskih propisa kako bi se izbjegli slični incidenti u budućnosti.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE