Petak, 11 Oktobra, 2024

Tužan dan u Sani! Sahranjen 17-godišnji tragično stradali Kristian Klarić

Posljednji ispraćaj 17-godišnjeg mladića Kristiana Klarića započeo je danas ispred očeve kuće u Poljaku, a sahrana je obavljena na groblju u Sasini. Ovaj tragičan događaj ostavio je mnoge u stanju tuge i nevjerice, a na sahrani se okupio veći broj ljudi kako bi ispratili mladog Kristiana.

Podsjećamo, Klarić je nastradao u ugostiteljskom objektu Hypnotic u centru Sanskog Mosta, od posljedica strujnog udara. Kobne večeri, to je bio njegov prvi radni dan kao pomoćni konobar. U trenutku nesreće, mladić je mokrim rukama dohvatio uređaj koji se nalazio pod električnim naponom, što je uzrokovalo trenutnu smrt.

Istragu o ovom tragičnom događaju vodi Tužilaštvo Unsko-sanskog kantona uz pomoć policije i angažovanih vještaka, kako bi se utvrdile sve okolnosti nesreće. Tijelo nesretnog mladića prevezeno je u Kantonalnu bolnicu u Bihaću radi obdukcije.

Ovaj incident potresao je cijelu zajednicu Sanskog Mosta. Zbog tragične smrti maloljetnika, donesena je odluka da se početak manifestacije “Ljeto na Sani”, koja je bila zakazana za večeras, odgodi i pomjeri za naredni dan.

U ovim teškim trenucima, misli i podrška cijele zajednice su uz porodicu Klarić, dok se s tugom sjećaju ovog mladog života koji je prerano ugašen.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE