Srijeda, 18 Septembra, 2024

Uska haljina i dekolte: Jedna od najzgodnijih žena svijeta ukrala pažnju fotografa na Wimbledonu

IZVORklix.ba

Po mnogima jedna od najljepših i najzgodnijih žena svijeta, jučer je bila prava atrakcija na Wimbledonu.

Zgodna pjevačica Nicole Scherzinger pratila je meč između Emme Raducani i Anne Kalinskaje, a fotografi su je snimili na tribinama.

Pojavila se u uskoj, bijeloj haljini koja je pratila liniju tijela te je outfit podigla zlatnim i srebrnim nakitom, crnom malom torbicom te sunčanim naočalama. Ovaj put uz nju nije bio njezin zaručnik Thom Evans.

Podsjećamo, Nicole i šest godina mlađi škotski igrač ragbija Thom Evans upoznali su se 2019. godine kada je on sudjelovao u showu “The X Factor: Celebrity” s bendom Try Star.

Zaručili su se prošle godine na Havajima. Nedavno su skupa proslavili njezin 46. rođendan povodom kojeg je Nicole počastila fanove fotografijom u badiću.

U prošlosti je bila s vozačem formule Lewisom Hamiltonom (38) i bugarskim tenisačem Grigorijem Dimitrovim (32), a te veze su neslavno završile.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE