Utorak, 17 Septembra, 2024

Pepe nakon EURO-a iz snova u 41. godini života potpisuje ugovor karijere

IZVORetto.ba

Portugalski defanzivac Pepe je na tekućem Evropskom prvenstvu pokazao da su za njega godine samo broj i da je još uvijek jedan od najboljih u konkurenciji.

41-godišnjak je na EURO-u pregazio i postavio brojne rekorde na osnovu datuma rođenja, ali to se nije dalo uočiti u velikom dijelu utakmica koje je odigrao.

Stameni Pepe predvodio je odbranu Portugala, koji je iako završio takmičenje, navodno osigurao svojoj legendi transfer koji će mu donijeti ugovor karijere.

Naime, novinar Rudy Galetti prenosi kako će se predstavnici lige u Saudijskoj Arabiji ubrzo sastati sa legendom portugalskog nogometa kako bi dogovorili transfer sa zaista primamljivim ličnim uslovima.

Pepe je dospio na listu bogatih Saudijaca kao jedan od nogometaša čiji će dolazak biti veliki korak naprijed za cijelo takmičenje.

Iako se ne pominju zainteresovani klubovi, nema dileme kako će Cristiano Ronaldo učiniti sve da Al-Nassr bude jedan od glavnih kandidata za potpis njegovog sunarodnjaka.

Pepe je u karijeri nastupao za momčadi Porta, Real Madrida i Bešiktaša, dok je u prvom timu Portugala još od 2007. godine i od tada bilježi 141 nastup.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE