Petak, 11 Oktobra, 2024

Potvrđeno: Rusmir Musa kandidat SDA za gradonačelnika Bihaća

Magistrica ekonomije Ines Delić nosi listu za Gradsko vijeće.

Predsjednik Gradskog odbora Stranke demokratske akcije za Bihać Šemsudin Dedić potvrdio je informaciju Politicki.ba da je Rusmir Musa kandidat ove partije za gradonačelnika.

“Odluku o kandidaturi doktora nauka Rusmira Muse jednoglasno je potvrdio Izvršni odbor Gradska organizacija SDA Bihać”, rekao je Dedić.

“Naš kandidat će biti kandidat svih građanki i građana Bihaća koji žele pozitivne promjene u gradu, više konkretnih djela, razvojnih projekata i rada, a manje dnevne ili visoke politike. Vjerujemo da će kandidat SDA biti prihvaćen od drugih političkih stranaka koje nemaju svog kandidata, ali prije svega podržan od svih naših sugrađana koji će prepoznati njegove kompetencije i odlučnost da realizira sve zacrtane ciljeve u pravcu pozitivnih promjena za boljitak našeg grada, poručio je za Politicki.ba Dedić.

Upitan za sastav liste za vijećnike on je istakao da je 2/3 novih imena, “mladih i stručnih osoba kojima smo dali priliku, a nosilac liste je magistra ekonomije Ines Delić”.

“SDA u Bihaću mijenja svoj imidž, jer je nosilac liste po prvi put žena. Naše djelovanje neće biti da kritiziramo nego da ukazujemo šta se može uraditi bolje u našem gradu, a sve što radimo, radimo u interesu građana”, izjavio je Dedić za Politicki.ba.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE