Srijeda, 25 Septembra, 2024

Sofija Milošević bodrila Luku Jovića na Euru, pažnju privukla nakitom i satom vrijednim više od 90.000 eura

IZVORklix.ba
spot_imgspot_img

Sofija Milošević je s tribina Football Arene u Minhenu pratila svog vjerenika Luku Jovića, a pažnju je privukao njen skupocjeni nakit i sat.

Nosila je dvije Van Cleef & Arpels naruvice, koje koštaju 38.250 eura te dvije Cartier narukvice od 18.000 eura. Nosila je i sat istog brenda, čija je cijena 35.000 eura.

Nogometaši Slovenije i Srbije su podijelili su bodove na Football Areni u Minhenu u okviru drugog kola grupe C Evropskog prvenstva odigravši neriješeno 1:1.

Sofija i Luka će se vjenčati uskoro u čuvenoj vili Balbiano na jezeru Como, koja je sagrađena u 18. stoljeću. Poznata je i po tome što se u njoj snimao film “Gucci” u kojem glumi Lady Gaga. Smještaj za 12 gostiju košta oko 35.000 eura po danu.
Par će nakon toga u Beogradu organizovati proslavu za otprilike 300 zvanica. Očekuju se nastupi brojnih muzičkih zvijezda. Tačan datum vjenčanja još uvijek nije poznat.

Ovaj par ima ima dva sina – Alekseja i Teodora. On iz prošle veze s Anđelom Manitašević ima i sina Davida.

“Vjenčanje me plaši u smislu da imam neku pozitivnu tremu. Nadam se da će sve biti onako kako smo zamislili. To će biti dan kada želimo okupiti prijatelje koji su nama najbliži i proslaviti jedan nezaboravan dan ili dva i to će biti događaj koji ćemo mi svi mi zauvijek pamtiti”, kazala je Sofija ranije.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE