Petak, 11 Oktobra, 2024

Takmičar u “Milijunašu” odustao na 13. pitanju i osvojio 18.000 eura: Znate li vi odgovor?

Sinoć je emitirano posljednje ovosezonsko izdanje popularnog kviza "Tko želi biti lilijunaš?", a u emisiji su se predstavila tri takmičara.

IZVORklix.ba

Zagrepčanin Zdenko Mikša otvorio je posljednju ovosezonsku emisiju “Milijunaša” odgovarajući na 13. pitanje za 34.000 eura: Po čemu je poseban Plymouth, glavni grad britanskog teritorija Montserrat?

U ponudi su bili odgovori: A) pod morem je, B) napušten je, C) dug je 50 km i D) nije na Montserratu.

Zdenko je iskoristio sve džokere u prošloj emisiji, a kako nije znao gdje se nalazi britanski teritorij Montserrat, odustao je. Da je odgovarao, rekao bi da Plymouth nije na Montserratu. Budući da je tačan odgovor bio pod B), da je napušten, odluka se pokazala odličnom jer je kući otišao s 18.000 eura.

Voditelj Tarik Filipović objasnio je da je Plymouth napušten između 1995. i 1997. zbog erupcije vulkana Soufrière Hills. Status glavnog grada nikad mu nije maknut iako je otočna vlada premještena na sjever.

Ivan Barić iz Solina osvojio je samo 150 eura, dok je 18-godišnji Blaž Bertol iz Zagreba kući je otišao sa 5.000 eura.

Kviz “Tko želi biti milijunaš” s emitiranjem, nakon ljetne pauze, nastavlja ove jeseni.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE