Petak, 11 Oktobra, 2024

Adele pobjesnila na muškarca u publici pa prekinula koncert: Jesi li ti glup?

IZVORklix.ba

Adele je nastupala u Caesars Palace‘s Colosseum u Las Vegasu kada je zbog jednog obožavatelja prekinula svoj koncert, a snimka tog trenutka se dijeli društvenim mrežama.
Naime, neko iz publike je viknuo “Pride je sr*nje!”, a pjevačica je zaustavila svoj koncert.

“Došao si na moj jbeni nastup i rekao ‘Pride je sranje’? Jesi li ti jbeno glup? Nemoj biti tako jbeno smiješan”, rekla je pjevačica ljutito.

“Ako nemaš ništa lijepo za reći, ušuti, u redu?”, obratila mu se Adele na što je nekoliko fanova podržalo pljeskom iz publike.

Podsjećamo, tijekom godina pjevačica je podržavala LGBTQIA+ zajednicu. Čak je posvetila svoj nastup u Belgiji 2016. žrtvama masakra u noćnom klubu na Floridi, piše TMZ. U tom zločinu pronađeno je čak 50 ljudi mrtvih u gay klubu.

“LGBTQ zajednica, oni su kao moje srodne duše otkako sam bila jako mlada, ovo me tako potreslo”, progovorila je tad pjevačica o tragediji.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE