Petak, 11 Oktobra, 2024

Jennifer Lopez i Ben Affleck snimljeni usred glasina o razvodu: Čudan susret i poljubac u obraz

IZVORklix.ba

Jennifer Lopez i njen suprug Ben Affleck usred glasina o razvodu i turbulentnom periodu u braku snimljeni su ove nedjelje na košarkaškoj utakmici Benovog sina, a susret je mnogima djelovao prilično čudno.
Samuel, 12-godišnji sin Bena Afflecka igrao je košarkašku utakmicu, a podršku mu je pružao slavni par, koji je i ovog puta privukao pažnju svojim ponašanjem.

Naime, dok su ih drugi navikli vidjeti u mnogo prisnijim izdanjima u javnosti, ovaj put Ben i Jennifer snimljeni kako se osmjehuju jedno drugom uz brzi poljubac u obraz.

Za razliku od prethodnih zajedničkih pojavljivanja, Ben je djelovao prilično raspoložen, a događaju je prisustvovala i njegova bivša supruga Jennifer Garner.

Podsjetimo, Lopez je nedavno otkazala najavljenu turneju, a u svom biltenu kazala je da je tužna i shrvana što je iznevjerila svoje fanove.

“Potpuno sam tužna i shrvana što sam vas iznevjerila. Molim vas, znajte da to ne bih učinila da ne osjećam da je to apsolutno neophodno. Obećavam da ću vam se odužiti i svi ćemo ponovno biti zajedno. Puno vas sve volim. Vidimo se uskoro”, napisala je.

Ovaj neočekivani potez u karijeri mogao bi biti povezan sa glasinama da su ona i glumac na ivici razvoda. Affleck se navodno iselio iz porodičnog doma, a izvori tvrde da je JLo morala uzeti slobodno vrijeme kako bi bila s porodicom i bliskim prijateljima.

DODAJ KOMENTAR:

Napomena: Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.
POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE