16.6 C
Bihać
Srijeda, 4 Oktobra, 2023

4 stvari koje mogu uništiti i najčvršću vezu!

1. Previše zajedničkih interesa. Divno je kada vi i vaš dragi imate mnoštvo toga u čemu možete zajedno uživati, no mnogo je zdravije kada u nekim aktivnostima uživate iz prostog razloga što ste u njegovom društvu. Ako se svako druženje s jednim od vas svodi na druženje s vama oboje, i ako vas dvoje uvijek dolazite u kompletu, to s vremenom može naškoditi vašoj vezi. Svatko u vezi treba vlastito vrijeme, jednako kao i kvalitetno zajedničko.

2. Puštanje da se seks jednostavno dogodi. U prvim danima veze seks je aktivnost koja se spontano događa kad god se ukaže prilika, no kako vrijeme prolazi i događa se život, na repertoar dolaze brojne druge obaveze između kojih je teško pronaći vrijeme u kojima bi se seks jednostavno dogodio. Važno je da naučite funkcionirati zajedno, imate okvirni plan kako obaveza tako i uživanja te da se tog plana držite.

3. Zadržavanje problema za sebe. Držite li često u sebi sve što vas tišti, samo kako ne biste ispali drama queen, s vremenom ćete se dovesti u situaciju da ćete vi biti nesretni zbog gomile malih i velikih problema koji vas muče, vaš dragi neće imati pojma o tome i zapravo nitko neće biti na dobitku. Partner je netko s kime biste trebali moći razgovarati o apsolutno svemu, bez obzira koliko vam besmisleno, blesavo ili strašno zvučalo.

4. Pretjerano udovoljavanje. Super je što želite biti uz svog partnera, podržavati ga, opraštati mu sitne ludorije i udovoljavati mu u svemu što mu donosi osmijeh na lice. No ako nikada ne povlačite granice i partneru udovoljavate u apsolutno svemu, lako bi se moglo dogoditi da vaša dobrota i velikodušnost budu iskorištene i da vi ostanete pregaženi. Držite do njega, ali i do sebe!

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe