15.4 C
Bihać
Utorak, 3 Oktobra, 2023

21-godišnja Britanka glumila da je mladić i seksualno napastovala djevojčice

Osuđena je na osam godina zatvora

Gemma Watts se na društvenim mrežama predstavljala kao 16-godišnji Jake Waton te je razmjenjivala intimne fotografije sa svojim žrtvama prije nego što bi se s njima susrela na nekoliko različitih lokacija u Engleskoj.

Watts je priznala krivnju za seksualne prijestupe prema četiri djevojčice te je na sudu u Winchesteru osuđena na osam godina zatvora.

Policija vjeruje da je sveukupno napala do 50 žrtava

Tvrde kako je Watts koristila vlastite fotografije na Snapchatu i Instagramu koristeći profil s imenom Jake te da su joj meta bile djevojčice u dobi od 13 do 16 godina.

Koristila je tinejdžerski žargon, slala je laskave poruke djevojčicama i s njima je dijelila intimne fotografije prije nego što bi ih osobno upoznala. Prerušavala se tako što bi zavezala kosu straga u punđu te nosila bejzbolsku kapu i majice s kapuljačom.

Policija je izjavila kako su sve njene žrtve mislile da su u vezi s tinejdžerom sve dok oni nisu otkrili da je riječ o odrasloj ženi. Watts je bila toliko uvjerljiva kao Jake da je upoznala i provela neko vrijeme s roditeljima nekih od djevojčica.

Dvije žrtve pokušale su se ubiti

Dvije njene žrtve su zbog tog iskustva pokušale suicid. Jedna 14-godišnja djevojčica je rekla kako joj se “srce raspuklo” kad je od policije saznala istinu o Watts.

“Moj je svijet stao, ja sam zapravo prestala disati. Voljela sam ga toliko puno”, stoji u izjavi koja je pročitana na sudu.

Watts je pipkala djevojke kad bi ostajala spavati kod njih

Prijestupi koje je priznala odnose se na 13-godišnju djevojčicu iz Plymoutha, dvije 14-godišnjakinje iz Surreyja i Hampshirea te 16-godišnjakinju iz West Midlandsa.

Tužitelj Barnaby Shaw rekao je kako je Watts pipkala djevojke kad bi ostajala spavati kod njih, a to je trajalo više od tri mjeseca.

Detektivka Phillipa Kenwright je rekla da su sve žrtve vjerovale da su u vezi s muškarcem te da su bile “potpuno opčinjene” s Watts.

Priznala je krivnju

Na Wattsinu prijevaru je prvi posumnjao doktor u Hampshireu nakon što mu je u ožujku 2018. godine mlada pacijentica otkrila da je u vezi sa starijim muškarcem.

U srpnju iste godine Watts je policiji priznala da se lažno predstavljala prema tri žrtve. Istraga se nastavila i Watts je oslobođena, a ponovo je uhićena u listopadu 2018. kad ju je britanska policija uhvatila u vlaku s četvrtom žrtvom.

U novembru prošle godine Watts je priznala krivnju.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466FansLike
8,496FollowersFollow
1,287SubscribersSubscribe